Super alimente pentru o memorie de invidiat

Suplimente alimentare pentru energie si memorie!

Consumul de ciuperci reduce riscul problemelor de memorie cu peste 50 %
Disfunctionalitatile usoare de memorie duc adesea la dezvoltarea bolii Alzheimer. Un nou studiu publicat in Journal of Alzheimer's Disease a descoperit ca adultii care consuma 1-2 portii de ciuperci pe saptamana aveaun risc redus cu 43 % iar cei care consuma mai mult de 2 portii pe saptmana aveau un risc cu 52 % mai redus. 

Ciupercile ne protejeaza sistemul imunitar, mentin colesterolul in limite normale si contin substante cu rol antioxidant si antiinflamatorii si pot ajuta si ca suplimente alimentare pentru memorie, alaturi de nuci, ulei de peste, lecitina, ginkgo biloba.


Nucile sunt un alt superaliment pentru memorie - are si forma creierului de altfel! Pot imbunatati functia cerebrala cu pana la 60 %. Cu doar 10 grame pe zi functiile cognitive pot fi imbunatatite cu 60 %. Includem aici gandirea, ratiunea si memoria. 


SI…mare grija la ingredientele “inactive” din tratametele alopate.
Vasta majoritate a acestor tratamente contin ingrediente “inactive” care pot cauza efecte adverse. Pana la 99 % din pastilele alopate contin excipienti pentru culoare, gust, miros absorbtie, valabilitate.

 Ce solutie avem? Verificati ingredientele inactive si cum puteti contracara efctele nedorite ale acestora – in general cu produse pentru curatarea colonului si detoxifierea organismului.  Principalele plante care ajuta la curatarea colonului sunt: in seminţe, psyllium, anason, anghinare, chimen, coriandru , cruşin , fenicul , rozmarin, senna , aloe (Aloe vera), ghimbir, pulbere de orz verde, ovaz, lucerna, chlorella, spirulina, ganoderma. Exista pe piata si suplimente alimentare care combina mai multe principii active din cele enumerate mai sus care au efecte rapide si benefice organismului.

 

Pentru detalii, mai multe informatii sau consultant gratuita puteti contacta echipa ViaNatura!

 

Multa sanatate
ViaNatura

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published