Suplimente alimentare pentru slabit natural si sanatos

De multe ori avem dorinta de a slabi – usor si repede daca se poate cu atat mai bine. Dar totusi care este rezultatul? Este de lunga durata si cu ce efecte?

Detoxifierea doar in scopul de a slabi poate fi chiar periculoasa pe termen lung. Asta deoarece grasimea are rolul ei in organism si trebuie sa avem in vedere detoxifierea potrivita pentru sustinerea unei greutati sanatoase.

Chiar daca sunt studii care demonstreaza riscul crescut de a dezvolta anumite boli in cazul persoanelor cu o greutate mai mare, asta nu inseamna ca este cauza principala a bolii respective. Grasimea este o parte naturala si normala a corpului uman si are rolul sau important si unele studii arata ca are legatura si cu sistemul imunitar (studiul din anul 2013 scris de Weill Cornell Medical College din Houston, Texas). De asemenea, chiar daca grasimea are un rol in sistemul imunitar, ea are si rolul de a depozita toxinele, ceea ce in timp are efecte nocive asupra organismului.

Principalele acumulari de toxine din corp vin din:

  • Mancarea modificata genetic, procesata comercial
  • Chimicale din produsele de ingrijire a locuintei si cosmetice
  • Poluarea aerului si a apei
  • Poluanti de la industriile grele
  • Stres cronic
  • Infestare cu paraziti

 In general, prea multe toxine duc la o stare de oboseala cronica si epuizare, atat fizica, cat si mentala, si uneori la cresterea in greutate. Pentru detoxifierea organsimului pe cale naturala, e nevoie sa parcurgem cativa pasi pentru ca grasimile sa poata fi eliminate in mod sanatos din corp, fara afectarea sistemului imunitar.

Daca va simtiti obositi, suparati, fara chef, stresati, balonati, depasiti de situatie, atunci e nevoie de o detoxifiere cu produse de slabit naturiste si eficiente. Printre principalele plante cu rol important in detoxifiere si slabire enumeram cicoarea, garcinia, aloe ferox, soc, L-carnitina, glucomannan, ginseng, ghimbir, ananas, ceai verde, ganoderma.

Pentru detalii, mai multe informatii sau consultant gratuita puteti contacta echipa ViaNatura!

 

Multa sanatate
ViaNatura


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published