- AFECTIUNI RENALE
- ALOE VERA
- ANEMIE
- ANTI-TABAC/ANTI-ALCOOL
- ANTI-TABAC/ANTI-ALCOOL
- ANTIALERGICE
- ANTIBIOTICE NATURALE
- ANTIDIAREICE
- ANTISTRESS
- BATOANE PROTEICE
- BITTER
- BRANCA URSULUI
- CAFEA VERDE
- CALCIU
- CALMANTE
- CEAI DETOXIFIERE SI COLESTEROL
- CEAI GINECOLOGIC
- CEAI HEPATO-BILIAR
- CEAI PENTRU SLABIT
- CEAI PROSTATA
- CEAI RENAL
- CEAIURI PENTRU STOMAC
- COENZIMA Q10
- COLESTEROL
- COMPLEX B
- COLON
- CREME ANTIREUMATICE
- CREME DE CORP
- CREME DE FATA
- CREME DIVERSE
- CREME MAINI
- CREME VARICE
- CURCUMIN
- DEMACHIANTE
- DEODORANTE NATURALE
- DEREGLARI HORMONALE
- DIGESTIE
- FICAT SI FIERE
- GEMODERIVATE
- GINGKO BILOBA
- GINSENG
- GLICEMIE
- GOJI
- IMUNITATE
- L-CARNITINA
- MAGENZIU
- LAXATIVE
- MEMORIE
- MENOPAUZA
- NONI
- OMEGA 3-6-9
- PARAZITI INTESTINALI
- PASTA DE DINTI
- POLEN ŞI PRODUSE APICOLE
- POLYGEMMA
- PROBIOTICE SI ENZIME DIGESTIVE
- POTENTA
- PRODUSE DE SLABIT
- PRODUSE DETOXIFIERE
- PRODUSE PENTRU COPII
- PRODUSE PENTRU GAT SI PLAMANI
- PRODUSE PENTRU INIMA SI TENSIUNE
- PRODUSE PENTRUMAMICI SI BEBELUSI
- PRODUSE PENTRU OASE
- PRODUSE PENTRU OCHI
- PRODUSE PENTRU SOMN
- PRODUSE PENTRU STOMAC SI ACIDITATE
- PRODUSE REGENERARE CELULARA
- PROSTATA
- PULBERI ORZ/OVAZ/SPIRULINA/CHLORELLA
- SAPUNURI NATURALE
- SILIMARINA
- SINUZITA
- SIROPURI NATURALE
- SIROPURI PENTRU TUSE
- SISTEM NERVOS
- SPIRULINA
- SUPLIMENTE CIRCULATIE
- SUPLIMENTE VARICE
- TINCTURA si SPRAY PROPOLIS
- TINCTURI
- TINCTURI si EXTRASE GEMOTERAPICE
- TIROIDA
- TRATAMENT PENTRU PAR
- ULEI DE COCOS
- ULEIURI NATURALE
- VITAMINA C
- VITAMINE PENTRU PIELE, PAR ŞI UNGHII
- VITAMINE SI MINERALE
- VOPSEA PAR
- AFECTIUNI RENALE
- ALOE VERA
- ANEMIE
- ANTI-TABAC/ANTI-ALCOOL
- ANTI-TABAC/ANTI-ALCOOL
- ANTIALERGICE
- ANTIBIOTICE NATURALE
- ANTIDIAREICE
- ANTISTRESS
- BATOANE PROTEICE
- BITTER
- BRANCA URSULUI
- CAFEA VERDE
- CALCIU
- CALMANTE
- CEAI DETOXIFIERE SI COLESTEROL
- CEAI GINECOLOGIC
- CEAI HEPATO-BILIAR
- CEAI PENTRU SLABIT
- CEAI PROSTATA
- CEAI RENAL
- CEAIURI PENTRU STOMAC
- COENZIMA Q10
- COLESTEROL
- COMPLEX B
- COLON
- CREME ANTIREUMATICE
- CREME DE CORP
- CREME DE FATA
- CREME DIVERSE
- CREME MAINI
- CREME VARICE
- CURCUMIN
- DEMACHIANTE
- DEODORANTE NATURALE
- DEREGLARI HORMONALE
- DIGESTIE
- FICAT SI FIERE
- GEMODERIVATE
- GINGKO BILOBA
- GINSENG
- GLICEMIE
- GOJI
- IMUNITATE
- L-CARNITINA
- MAGENZIU
- LAXATIVE
- MEMORIE
- MENOPAUZA
- NONI
- OMEGA 3-6-9
- PARAZITI INTESTINALI
- PASTA DE DINTI
- POLEN ŞI PRODUSE APICOLE
- POLYGEMMA
- PROBIOTICE SI ENZIME DIGESTIVE
- POTENTA
- PRODUSE DE SLABIT
- PRODUSE DETOXIFIERE
- PRODUSE PENTRU COPII
- PRODUSE PENTRU GAT SI PLAMANI
- PRODUSE PENTRU INIMA SI TENSIUNE
- PRODUSE PENTRUMAMICI SI BEBELUSI
- PRODUSE PENTRU OASE
- PRODUSE PENTRU OCHI
- PRODUSE PENTRU SOMN
- PRODUSE PENTRU STOMAC SI ACIDITATE
- PRODUSE REGENERARE CELULARA
- PROSTATA
- PULBERI ORZ/OVAZ/SPIRULINA/CHLORELLA
- SAPUNURI NATURALE
- SILIMARINA
- SINUZITA
- SIROPURI NATURALE
- SIROPURI PENTRU TUSE
- SISTEM NERVOS
- SPIRULINA
- SUPLIMENTE CIRCULATIE
- SUPLIMENTE VARICE
- TINCTURA si SPRAY PROPOLIS
- TINCTURI
- TINCTURI si EXTRASE GEMOTERAPICE
- TIROIDA
- TRATAMENT PENTRU PAR
- ULEI DE COCOS
- ULEIURI NATURALE
- VITAMINA C
- VITAMINE PENTRU PIELE, PAR ŞI UNGHII
- VITAMINE SI MINERALE
- VOPSEA PAR
POLEN CRUD DE PADUCEL 250g
Regular price 24,50 lei Economisesti -24,50 leiCe este polenul crud?
Luat proaspăt, din stupul albinelor, polenul crud este o uzină de sănătate pentru organism. Imediat după ce este recoltat, acesta este depozitat în congelator, pentru păstrare.
Polenul crud a constituit o descoperire deosebit de importantă pentru apicultură, nutriție și apiterapie. Cu un gust delicios, polenul crud este mult mai eficient decât polenul uscat. Pe lângă consistența și gustul neatrăgător, așa cum se prezintă polenul uscat, polenul crud este un complex inedit de arome, mirosuri și culori. Este extraordinar cum poți deosebi fiecare tip de polen poliflor sau monoflor după gust și culoare, de parcă toată mireasma florilor s-a concentrat în boabele de polen.
Mai mult decât atât, polenul crud conţine o varietate de vitamine, enzime, microelemente dificil de găsit într-un alt produs natural. Odată cu procesul de uscare a polenului, se distrug lactobacilii, bifidobacilii, drojdiile, o parte din vitamine, enzime, pro-enzime pe când la polenul crud, ținut în congelator, aceste proprietati sunt conservate.
Scos din congelator, polenul crud rezistă până la 5 zile în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
- Ajută la scăderea nivelului de colesterol
- Reduce tensiunea arterială
- Calmează sistemul nervos
- Înlătură insomniile, stările de anxietate, iritabilitatea și depresia
Planta numită „păducel” este folosită încă din vechime pentru a regla bătăile inimii, pentru a trata hipertensiunea și angina pectorală, sau pentru a reda elasticitatea vaselor sanguine. Așadar, păducelul este binecunoscut pentru proprietățile sale terapeutice deosebite în tratarea afecțiunilor cardiovasculare.
Întrucât păstrează principiile de bază ale plantei din care provine, polenul crud de păducel prezintă o acțiune benefică asupra aparatului cardiovascular. Prin conținutul său, polenul crud de păducel ajută la reducerea depunerilor de grăsime de pe pereții arterelor sau din alte țesuturi, ajutând astfel la scăderea nivelului de colesterol.
Datorită acestor efecte, polenul crud de păducel contribuie la reducerea tensiunii arteriale și este un excelent adjuvant pe perioada curelor de slăbire și detoxifiere. În plus, are o acțiune calmantă și tonifiantă asupra sistemului nervos, ajutând la înlăturarea insomniilor, anxietății, a stărilor de iritabilitate sau depresie usoară.
Administrarea polenului crud de păducel:
Polenul crud de păducel poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de păducel poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de păducel:
Polenul crud de păducel se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de păducel rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de păducel nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de păducel poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD DE CIRES 250g
Regular price 22,50 lei Economisesti -22,50 leiCe este polenul crud?
Polenul crud este un produs apicol natural, care conține toți nutrienții esențiali pentru sănătatea noastră. Dincolo de aceste aspecte, polenului crud i s-au atribuit toate virtuțile unui superaliment datorită conținutului său bogat în aminoacizi esențiali, vitamine, enzime și săruri minerale.
Cu un rol extrem de important în protecția și reglarea tranzitului intestinal, polenul crud este recomandat să fie administrat ca supliment alimentar, în special dimineața, înainte de micul dejun. Pentru a fi asimilat cât mai bine de organism, polenul crud trebuie ținut sub limbă un timp cât mai îndelungat, până la dizolvarea completă a acestuia.
O altă metodă prin care poți consuma polen crud și care oferă aceleași beneficii pentru organism, este dizolvarea acestuia cu 20-30 de minute înainte de a-l administra. Optează pentru iaurturi naturale sau sucuri proaspete de fructe și legume, pentru a face din doza ta zilnică de polen crud un adevărat deliciu.
Beneficiile polenului crud de cireș*:
- Tonifiază, fortifică și energizează organismul
- Ajută la eliminarea toxinelor din organism
- Acționează benefic prin curățarea rinichilor și a vezicii urinare
- Ajută la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii, părului și unghiilor
- Îmbunătățește fertilitatea și protejează embrionul
Polenul crud de cireș este o sursă naturală de nutrienți și antioxidanți, fiind un cocktail natural de vitamine și minerale. Vitaminele B2, B3 și zincul, aflate în compoziția sa, recomandă polenul crud de cireș pentru întreținerea părului, pielii și unghiilor, oferindu-le o strălucire naturală și un aspect tânăr și sănătos. Acest tip de polen conferă vitalitate, strălucire și volum părului, creşte rezistenţa unghiilor şi ajută la menţinerea aspectului frumos şi sănătos al pielii noastre.
Cireşele, numite sugestiv ”fructele tinereții”, au un conţinut bogat de vitamina C, ce oferă acestora un puternic efect antioxidant și capacitatea de a neutraliza radicalii liberi. Polenul crud de cireș preia din proprietăţile plantei din care a fost obţinut, fiind o sursă bogată de vitamina C și bioflavonoide (vitamina P). Aceste substanţe îi conferă polenului crud de cireş rolul de a proteja sistemul imunitar și de a lupta împotriva procesului de îmbătrânire a organismului. Polenul crud de cireș ajută în procesul de formare şi regenerare a oaselor, menţine sănătatea vaselor de sânge, contribuie la producerea colagenului, întârziind apariţia ridurilor şi accelerând procesele de cicatrizare.
De asemenea, polenul crud de cireş are efect de tonic al sistemului nervos şi tonic general. Astfel, acesta este o sursă naturală de energie și vitalitate pentru organism, care ajută la combaterea oboselii zilnice, a stresului sau a asteniei. Acest lucru face ca polenul crud de cireș să fie favoritul sportivilor mai ales în perioadele de efort fizic susţinut, oferindu-le un boost de energie și rezistență.
Polenul crud de cireș ajută și la buna funcționare a rinichilor şi vezicii urinare. Acesta ajută la eliminarea toxinelor din organism, având un efect diuretic.
De asemenea, datorită vitaminei B9 (acid folic) din compoziția sa, polenul crud de cireș este recomandat pentru femeile însărcinate și pentru buna dezvoltare a sistemului nervos al fătului.
Administrarea polenului crud de cireș:
Polenul crud de cireș poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de cireș poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de cireș:
Polenul crud de cireș se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de cireș rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de cireș nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de cireș poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD DE MAR 250g
Regular price 28,50 lei Economisesti -28,50 leiCe este polenul crud?
Polenul crud este un aliment de mare valoare care aduce, efectiv, ameliorări ale stării de sănătate, fie și numai datorită conținutului său important de antioxidanți, care protejează celulele de oxidarea radicalilor liberi.
Polenul crud este un aliment complet ce conține multe elemente nutritive pe care produsele de origine animală nu le conțin. Polenul conține 22 de aminoacizi, 18 vitamine, 25 de minerale, 59 de elemente de bază, 11 enzime și co-enzime, 14 acizi grași, 11 carbohidrați și aproximativ 25% din compoziția sa este reprezentată de proteine.
Polenul crud este mai bogat în proteină vegetală decât multe surse animale, fiind considerat cel mai complet nutrient natural. De aceea, acesta este o sursă excelentă de proteine pentru vegetarieni și pentru cei care țin post, conținând mai mulți aminoacizi decât ouăle, carnea sau orice tip de lactate.
Beneficiile polenului crud de măr*:
- Protejează împotriva infecțiilor microbiene
- Întărește și protejează miocardul
- Îmbunătățește metabolismul general
- Ajută la creșterea nivelului de energie
Polenul crud de măr este o veritabilă sursă de energie pentru organism și un aliat important al metabolismului general. Conținutul său bogat în nutrimente stimulează și susține acest proces, atât de important pentru sănătatea organismului.
Consumul polenului crud de măr ajută sistemul imunitar să apere organismul de infecțiile microbiene. Conținutul bogat în polifenoli, îi oferă o mare putere antioxidantă. Pe lângă toate acestea, polenul crud de măr contribuie la întărirea și protecția miocardului.
Polenul crud de măr e disponibil în cantități limitate pentru că perioada de cules este foarte scurtă.
Administrarea polenului crud de măr:
Polenul crud de măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de măr:
Polenul crud de măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD DE TRANDAFIR SALBATIC 250g
Regular price 27,50 lei Economisesti -27,50 leiCe este polenul crud?
Polenul crud este un aliment natural complet, în acesta regăsindu-se toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră. Polenul crud reprezintă o adevărată sursă de energie pentru organism, iar datorită conţinutului său bogat în aminoacizi, vitamine, minerale şi lactobacili, polenul crud îndeplinește un rol extrem de important în protecţia şi regenerarea florei intestinale.
Polenul crud este recomandat să se administreze dimineața, dar se poate consuma și înainte de principalele mese ale zilei. Pentru ca organismul nostru să absoarbă 100% substanțe nutritive din polen, este indicat ca acesta să fie pus la dizolvat, cu 20-30 minute înainte de administrare. Polenul crud se poate consuma cu un iaurt natural, cu o salată de fructe, se poate adăuga în smoothie-uri sau sucuri naturale. În cazul polenului uscat, această recomandare este cu atât mai valoroasă, deoarece consistența acestuia este mai diferită.
Beneficiile polenului crud de trandafir sălbatic*:
- Reglează tranzitul intestinal
- Previne inflamarea colonului
- Facilitează absorbția de calciu
- Tonifiază, fortifică și energizează organismul
- Combate oboseala cronică
Polenul crud de trandafir sălbatic, acest înger păzitor al colonului și al imunității, conține carotenoide și lactofermenți aflați într-o sinergie puternică. Dinamizând atât mucoasa, cât și flora intestinală, acesta ajută la reglarea tranzitului intestinal și la prevenirea inflamațiilor colonului. O cură de polen crud de trandafir sălbatic te poate scăpa de constipație și de multe alte probleme ale colonului.
În plus, datorită substanțelor de tip flavonoid, polenul crud de trandafir sălbatic facilitează absorbția de calciu în organism.
Pe lângă proprietățile de echilibrare a tranzitului intestinal, polenul crud de trandafir sălbatic este indicat pentru combaterea oboselii cronice, aducând un flux de energie în organism. Acesta este un excelent tonifiant, fortifiant, energizant și antianemic.
Administrarea polenului crud de trandafir sălbatic:
Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de trandafir sălbatic:
Polenul crud de trandafir sălbatic se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de trandafir sălbatic rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de trandafir sălbatic nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD DE PRUN 250g
Regular price 28,50 lei Economisesti -28,50 leiCe
Polenul crud este un aliment de mare valoare care aduce ameliorări de sănătate uneori importante, fie și numai datorită conținutului său bogat de antioxidanți, cu rol important în prevenirea îmbătrânirii și îmbolnăvirii.
Polenul crud este extrem de bogat în enzime, iar spre deosebire de polenul uscat, congelarea nu distruge aceste enzime. Enzimele din polen ajută la asimilarea vitaminelor, mineralelor şi tuturor substanţelor nutritive din alimentele consumate.
Mai mult, micronutrimentele sunt active pentru că sunt intacte, ceea ce face din polenul crud un aliment ”viu”, fiind singurul produs ce dinamizează atât mucoasa, cât și flora intestinală.
Polenul crud pare a fi alimentul ideal pentru a reface flora intestinală datorită faptului că acesta conține lactofermenți atunci când este proaspăt. Cercetările de laborator din ultimii ani au dezvăluit un important conținut de lactobacili şi bifidobacterii, toate acestea fiind folositoare tubului nostru digestiv, unde polenul crud poate reface flora habituală.
Acest probiotic vegetal conține și câteva tipuri de drojdii, care la nivelul intestinelor ne protejează contra instalării unor micoze. S-a demonstrat efectele benefice ale polenului crud asupra tranzitului, a colitelor, chiar a maladiei Crohn.
Beneficiile polenului crud de prun*:
- Echilibrează sistemul digestiv
- Stimulează buna funcționare a stomacului, bilei și ficatului
- Crește capacitatea de concentrare
- Ajută la întreținerea frumuseții tenului
- Îmbunătățește forma fizică și rezistența la efort
Polenul crud de prun prezintă o acțiune benefică asupra stomacului, bilei, ficatului, și normalizează apetitul alimentar. Acesta reprezintă un ajutor de nădejde în cazul în care te confrunţi cu probleme ale sistemului digestiv.
Pe lângă faptul că îmbunătățește forma fizică și mărește rezistența la efort, polenul crud de prun este un stimulent al memoriei, crescând în același timp capacitatea de concentrare și reducând stările negative.
Prin aportul suplimentar de nutrimente, polenul crud de prun încetinește procesele de îmbătrânire și întreține frumusețea tenului, pielea își regăsește luminozitatea și transparența.
Polenul crud de prun se produce în cantități mici, perioada de înflorire maximă fiind foarte scurtă. Se găsește în amestec, în mică proporție, cu polenul de salcie.
Administrarea polenului crud de prun:
Polenul crud de prun poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de prun poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de prun:
Polenul crud de prun se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de prun rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de prun nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de prun poate fi pus și scos din congelator de nenumăte ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD DE SALCIE 250g
Regular price 29,50 lei Economisesti -29,50 leiCe este polenul crud?
Polenul crud este unul dintre cele mai hrănitoare produse ale stupului. Acesta este considerat de cercetătorii din lumea întreagă ca fiind unul dintre cele mai pure alimente.
Utilizat încă din antichitate de către egipteni și chinezi ca medicament natural și factor de întreținere a organismului, polenul crud își demonstrează astăzi pe deplin virtuțile terapeutice prin numeroase studii clinice și de laborator.
Sunt persoane care sunt alergice la polen. Însă, este important să știm că alergiile sunt determinate de polenurile purtate de vânt, iar nu de polenul recoltat de albine. Spre deosebire de polenul purtat de vânt, numit și anemofil, cel recoltat de albine, numit entomofil, nu produce alergii. Alergiile la polenul recoltat de albine, în special la polenul crud, sunt cazuri rare. Mai mult, s-a observat că, dacă persoanele care suferă de alergii de primăvară consumă în mod constant polen crud (minim 3 linguriţe/zi), fenomenele alergice se diminuează. În acest caz, este important să începeți în mod treptat consumul de polen, pentru început cu o jumătate de linguriță de polen pe zi, crescând ușor doza zilnică.
Beneficiile polenului crud de salcie*:
- Protejează conjunctiva și corneea
- Previne cataracta sau degenerescența maculară legată de vârstă
- Ajută la suportarea tratamentelor clasice aplicate în cazul bolilor de prostată
- Încetinește procesul de îmbătrânire
- Îmbunătățește fertilitatea și protejează embrionul
Polenurile crude monoflore au calități și proprietăți unice, în funcție de florile din care au fost obținute. Fiecare tip de polen este indicat în anumite afecțiuni și are anumite efecte benefice asupra organismului. De asemenea, gustul și culoarea lor diferă.
Polenul crud de salcie este de culoare galben-aurie, are o aromă parfumată și un gust dulce, plăcut. Este numit și "perla polenurilor", atât pentru proprietățile sale excepționale, cât și pentru faptul că este greu de recoltat, iar cantitățile obținute sunt mici. Acest lucru se datorează faptului că salcia înflorește primăvara devreme, iar temperatura scăzută nu le permite încă albinelor să iasă prea mult din stup.
Polenul crud de salcie are un conținut foarte ridicat de xantofile (luteină și zeaxantină), care au rolul de a proteja conjunctiva și corneea, prevenind cataracta sau degenerescența maculară. De asemenea, ameliorează problemele oculare ce apar odată cu vârsta.
Prin conținutul ridicat de vitamine B,E,C, acizi grași polinesaturați, antioxidanți, polifenoli, minerale și oligoelemente, polenul crud de salcie ajută la suportarea tratamentelor clasice aplicate în cazul bolilor de prostată, întărește imunitatea și încetinește procesul de îmbătrânire.
Având în compoziția sa acid folic (vitamina B9), polenul crud de salcie are efect de creștere a fertilității și de protejare a embrionului pe durata sarcinii.
Administrarea polenului crud de salcie:
Polenul crud de salcie poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 gr)
Adulți - 1 lingură/zi (15 gr).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de salcie poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de salcie:
Polenul crud de salcie se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de salcie rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de salcie nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de salcie poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD ECO DE PAPADIE SI SALCIE 250g
Regular price 31,00 lei Economisesti -31,00 leiPolenul crud este considerat unul dintre cele mai pure alimente care aduce un aport complex de elemente nutritive organismului uman. În polenul crud se regăsesc toate elementele chimice care constituie corpul omenesc. Menționăm ca macroelemente minerale: Ca, Mg, P, K, Na, și ca microelemente minerale: Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo.
Absorbția și funcționarea corectă a unor minerale depinde de alte minerale sau vitamine pe care trebuie să le avem în organism. Spre exemplu, absorbția de calciu este dependentă de magneziu și fosfor, dar și absorbția de fosfor depinde de calciu. Așadar, dacă avem carență de calciu, nu înseamnă că dacă luăm calciu vom rezolva problema, ci doar dacă și celelalte elemente aflate într-o relație de interdependență sunt la nivelul potrivit.
Datorită faptului că polenul crud este atât de bogat în minerale, acesta este considerat un important polimineralizant natural menit să creeze un echilibru armonios al organismului uman.
Beneficiile polenului crud de păpădie și salcie*:
- Asigură o bună funcționare a ficatului
- Ameliorează afecțiunile hepatice
- Ajută în procesul de detoxifiere a ficatului și rinichilor
- Întărește sistemul imunitar
Polenul crud de păpădie și salcie are un conținut bogat de vitamine A, C, D, B, minerale, potasiu, zinc și fosfor. Dintre acestea, amintesc ca element esențial pentru organismul uman - zincul. Deși organismul uman conține aproximativ 2 până la 3 grame de zinc, peste 300 de enzime diferite cu funcții vitale în organism depind de aportul de zinc pentru a funcționa la parametri înalți.
Mai mult, datorită conținutului bogat de bioflavonoide, polenul crud de păpădie și salcie întărește imunitatea și este un bun antioxidant. Spre exemplu, 30 g de polen echivalează cu consumul a 1,35 kg de broccoli.
Administrarea polenului crud de păpădie și salcie:
Polenul crud de păpădie și salcie poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de păpădie și salcie poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de păpădie și salcie:
Polenul crud de păpădie și salcie se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de păpădie și salcie rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de păpădie și salcie nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de păpădie și salcie poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD DE PAPADIE ȘI SALCIE 250g
Regular price 28,90 lei Economisesti -28,90 leiPolenul crud este considerat unul dintre cele mai pure alimente care aduce un aport complex de elemente nutritive organismului uman. În polenul crud se regăsesc toate elementele chimice care constituie corpul omenesc. Menționăm ca macroelemente minerale: Ca, Mg, P, K, Na, și ca microelemente minerale: Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo.
Absorbția și funcționarea corectă a unor minerale depinde de alte minerale sau vitamine pe care trebuie să le avem în organism. Spre exemplu, absorbția de calciu este dependentă de magneziu și fosfor, dar și absorbția de fosfor depinde de calciu. Așadar, dacă avem carență de calciu, nu înseamnă că dacă luăm calciu vom rezolva problema, ci doar dacă și celelalte elemente aflate într-o relație de interdependență sunt la nivelul potrivit.
Datorită faptului că polenul crud este atât de bogat în minerale, acesta este considerat un important polimineralizant natural menit să creeze un echilibru armonios al organismului uman.
Beneficiile polenului crud de păpădie și salcie*:
- Asigură o bună funcționare a ficatului
- Ameliorează afecțiunile hepatice
- Ajută în procesul de detoxifiere a ficatului și rinichilor
- Întărește sistemul imunitar
Polenul crud de păpădie și salcie are un conținut bogat de vitamine A, C, D, B, minerale, potasiu, zinc și fosfor. Dintre acestea, amintesc ca element esențial pentru organismul uman - zincul. Deși organismul uman conține aproximativ 2 până la 3 grame de zinc, peste 300 de enzime diferite cu funcții vitale în organism depind de aportul de zinc pentru a funcționa la parametri înalți.
Mai mult, datorită conținutului bogat de bioflavonoide, polenul crud de păpădie și salcie întărește imunitatea și este un bun antioxidant. Spre exemplu, 30 g de polen echivalează cu consumul a 1,35 kg de broccoli.
Administrarea polenului crud de păpădie și salcie:
Polenul crud de păpădie și salcie poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de păpădie și salcie poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de păpădie și salcie:
Polenul crud de păpădie și salcie se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de păpădie și salcie rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de păpădie și salcie nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de păpădie și salcie poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD DE IARBA NEAGRA 250g
Regular price 38,00 lei Economisesti -38,00 leiCe este polenul crud?
Polenul crud este un produs de nelipsit din alimentația zilnică, fiind considerat unul dintre cele mai pure și complete alimente. Prin conținutul său de aminoacizi, vitamine, minerale și lactofermenți, acesta este un deliciu pentru organism, fiind utilizat încă din antichitate ca medicament natural și factor de întinerire a organismului.
Polenul crud este un aliment VIU care are, în plus față de polenul uscat, lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime esențiale pentru buna funcționare a organismului, bacterii benefice și antioxidanți care elimină radicalii liberi din organism. Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, crudă, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă.
Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care conțin 22 de nutrienți. În polenul crud se regăsesc toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. Polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman.
Beneficiile polenului crud de iarbă neagră*:
- Stimulează buna funcționare a rinichilor
- Ajută la detoxifierea organismului
- Îmbunătățește capacitatea de memorare
- Ajută la tratarea hemoroizilor și varicelor
- Acționează benefic asupra tiroidei
Fiecare tip de polen are proprietăți unice ce ajută la prevenirea sau ameliorarea unor afecțiuni.
Polenul crud de iarbă neagră, numit și îngerul păzitor al rinichilor, stimulează buna funcționare a rinichilor, ajutând la detoxifierea organismului. Acesta are un conținut extrem de bogat de fibre, potasiu și flavonoide. Dintre flavonoidele prezente în acest tip de polen, rutina se găsește în cantități impresionante: 15g de polen crud de iarbă neagră reprezintă echivalentul mai multor kilograme de hrișcă sau ceapă.
Pe lângă efectul benefic asupra rinichilor, polenul crud de iarbă neagră îmbunătățește capacitatea de memorare și funcțiile tiroidei, previne pierderile osoase și ajută la tratarea hemoroizilor sau varicelor.
Administrarea polenului crud de iarbă neagră:
Polenul crud de iarbă neagră poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de iarbă neagră poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de iarbă neagră:
Polenul crud de iarbă neagră se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de iarbă neagră rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de iarbă neagră nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de iarbă neagră poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

POLEN CRUD DE SALCIE ȘI MAR 250g
Regular price 27,90 lei Economisesti -27,90 leiPolenul este o pulbere fină, în general de culoare galbenă, pe care albina o culege din flori și o prepară cu puțină miere și salivă, formând grăuncioare.
Există două tipuri de polenuri: anomofile, cele purtate de vânt, și entomofile, cele purtate de insecte. Albinele nu recoltează polenuri purtate de vânt deoarece acestea conțin anumite substanțe toxice, fiind responsabile și de alergiile pe care unii oameni le au la polen. În schimb, polenul cules de albine este foarte nutritiv.
Ca să înțelegem mai bine proprietățile deosebite ale polenului, ar trebui să analizăm scopul pentru care albinele îl recoltează. Pentru albine, polenul crud reprezintă sursa lor de proteine, vitamine și alți micronutrienți, atât de importanți chiar și pentru sănătatea noastră. Energia familiei de albine și puterea lor de apărare depind de calitatea polenului pe care acestea îl recoltează. De asemenea, trântorii consumă polen pentru a le oferi putere și fecunditate.
Polenul crud este considerat un aliment natural complet și reprezintă o sursă importantă de energie și pentru organismul uman. În polenul crud se regăsesc o gamă largă de vitamine, atât liposolubile: A (și provitamina A), D, E, F, cât și hidrosolubile: C, P (rutin), acid folic, B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B8 (H).
Astfel, polenul crud suplinește cu succes carențele alimentare datorate alimentației moderne sărăcite de vitamine, fiind considerat un polivitaminizant natural, din care corpul își extrage exact doar ce și cât are nevoie.
Beneficiile polenului crud de salcie și măr*:
- Tonifiază, fortifică și energizează organismul
- Protejează retina și cristalinul
- Întărește sistemul imunitar
- Reglează flora intestinală și metabolismul
Polenul crud de salcie și măr întărește sistemul imunitar, reglează flora intestinală și metabolismul, fiind și un bun detoxifiant. Acesta are o puternică acțiune antioxidantă și de combatere a radicalilor liberi.
Administrarea polenului crud de salcie și măr:
Polenul crud de salcie și măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de salcie și măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Polenul crud de salcie și măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de salcie și măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de salcie și măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de salcie și măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.

LAPTISOR DE MATCA PUR 10G
Regular price 15,00 lei Economisesti -15,00 leiEfecte pe scurt ale latpisorului de matca:
- sustine capacitatea de efort fizic si intelectual.
- combate surmenajul, astenia si stresul.
- ajuta functia sexuala.
- reglator hormonal atat la femei cat si la barbati.
- are efect anitoxidant.
- scade colesterolul.
- este antitumoral natural.
- creste imunitatea si rezistenta organismului la infectii.
- revitalizeaza tenul obosit.
- stopeaza caderea parului.
Ce este laptisorul de matca?
ELaptisorul de matca este o substanta secretata de glandele hipofaringiene ale albinelor. Cu aceasta substanta sunt hranite larvele de albina in primele trei zile de viata ale acestora. Doar regina stupului se bucura de pretiosul laptisor pe toata durata vietii sale. Iar pentru ca se hraneste in mod exclusiv cu aceasta comoara a naturii, matca traieste pana la 5 ani – fapt cu totul uimitor, din moment ce albinele muncitoare au, in medie, o durata de viata de doar … 45 zile!
Laptisorul de matca pur este singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a influxului nervos.
Laptisorul de matca pur este unica sursa de Acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral) care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi.
Laptisorul de matca pur este numarul 1 de acid pantotenic - vitamina B5 - care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare.
Laptisorul de matca pur crud are o consistenta cremoasa, culoare alb-galbui, usor translucida si un gust acrisor, putin astringent.
Pentru a obtine laptisor de matca, apicultorul creeaza o falsa nevoie de regina in stup, iar familia de albine incepe „productia de urmasi”. Odata creata aceasta nevoie, la fiecare 72 de ore (exact!), apicultorul recolteaza laptisorul folosind instrumente minuscule de aspirare. Din acest motiv, in productia de laptisor, stupina este impartita in 3 zone de cules, apicultorul culegand zilnic laptisorul (de regula la ora 10 dimineata). Eventuala intarziere, sau chiar incercarea de a recolta mai devreme, scade cantitatea de laptisor ce poate fi recoltata. Apicultorii in varsta spun ca este nevoie de „ochi tineri si mana sprintena” pentru a colecta laptisorul de matca, deoarece acesta trebuie aspirat dintr-un spatiu foarte mic, numit „botca”. Doar apicultorii cu experienta au o buna eficienta in productia de laptisor.
Laptisorul de matca pur este un elixir al sanatatii care ajuta la intarirea sistemului imunitar, la scaderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, este folosit in cazuri de epuizare fizica si psihica, stress, afectiuni endocrine si ale ficatului, imbunatateste memoria si somnul, incetineste procesul de imbatranire, amelioreaza tulburarile de menstruatie sau de menopauza. Laptisorul de matca pur este o componenta excelenta in tratamentele cosmetice atat pentru ten, cat si pentru par.
Mod de administrare Laptisor de matca:
Copii - 0,5 gr/zi;
Adulti - 1 - 2 gr/zi.
Se recomanda consumul in cure de minimum 6 saptamani.
In caz de diabet se poate consuma ca atare, nu modifica indicele glicemic.
Mod de pastrare laptisor de matca:
A se pastra la frigider, la temperaturi cuprinse intre 2ºC si 6ºC.
Observatie: Laptisorul de matca este prevazut cu o cutie izoterma ceea ce il face sa isi pastreze temperatura interioara si sa reziste la transport pana la 48 de ore.

MIERE MANUKA MGO 100+ / 250g
Regular price 99,00 lei Economisesti -99,00 leiCe este mierea de Manuka?
Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt.
În cei peste 20 de ani de cercetare, studiile făcute de Prof. Dr. Molan din Noua Zeelandă și Prof. Thomas Henle de la Universitatea Dresden din Germania atestă faptul că mierea de Manuka are proprietăţi antibacteriene cu totul neobişnuite.
Studiile clinice efectuate au demonstrat că mierea de Manuka este eficientă în distrugerea unui spectru larg de microorganisme bacteriene și fungice. În funcție de puterea bacteriană, mierea de Manuka poate fi indicată atât pentru afecțiuni ușoare, cum sunt durerile de gât, cât și pentru infecții foarte rezistente: E.coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori etc.
Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.
Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka
MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.
MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:
Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere
Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)
Mierea MGO™ 250+ Nivel util
Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată
Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.
Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată
Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
Mierea MGO™ 850+ Nivel ultra cu activitate extrem de ridicată
Se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.
Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.
Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 100+*
Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 100+, adică minim 100mg/kg.
Mierea de Manuka MGO™ 100+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată.
Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate:
- Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor
- Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită
- Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare
- Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec
- Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață.
Administrare:
- Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 30 de zile sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.
- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor după vârsta de 1 an.
Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.

Miere Manuka GMO 400+
Regular price 199,00 lei Economisesti -199,00 leiCe este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka este o miere monofloră, unică în lume, adunată şi preparată de albine din floarea arborelui de Manuka din Noua Zeelanda. Efectele terapeutice ale mierii de Manuka sunt cunoscute de mii de ani, cu mult înainte ca proprietăţile deosebite ale acesteia să fie cercetate şi validate de către medicina modernă.
Mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Studiile din ultimii ani au demonstrat faptul că aceasta are proprietăți curative și efecte antibacterierene și antivirale cu totul neobişnuite, ceea ce o califică pentru a fi folosită în scop medical. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.
Mierea de Manuka este mai eficientă decât mierea obișnuită în distrugerea celor mai frecvente 7 tipuri de bacterii prezente în infecțiile unor răni, chiar și atunci când este diluată de 9 ori. Spre exemplu, s-a dovedit că aceasta are o eficiență extraordinară în cazul stafilocolului auriu, patogenul cel mai obișnuit prezent în răni.
Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka
MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.
MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:
Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere
Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)
Mierea MGO™ 250+ Nivel util
Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată
Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.
Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată
Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
Mierea MGO™ 850+ Nivel ultra cu activitate extrem de ridicată
Se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.
Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.
Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 400+*
Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 400+, adică minim 400mg/kg.
Mierea MGO™ 400+ are un nivel superior cu activitate foarte ridicată. Acest tip de miere se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care au o rezistență sporită la tratamente.
Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate:
- Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor
- Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită
- Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare
- Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec
- Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață.
Administrare:
- Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.
- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor după vârsta de 1 an.
Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.

MIERE MANUKA MGO 550+
Regular price 298,50 lei Economisesti -298,50 leiCe este mierea de Manuka?
Mierea de Manuka, un produs unic în lume, este adunată şi preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă.
Spre deosebire de alte tipuri de miere, mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. Putem spune că mierea de Manuka este un medicament cu un mare avantaj pe care medicamentele de sinteză nu îl au: nu are efecte adverse.
Datorită proprietăților antibacteriene ieșite din comun, mierea de Manuka este considerată cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, având uneori o eficiență chiar și de 50 de ori mai mare decât a antibioticelor clasice din farmacii. Spre exemplu, capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA este mai mare decât a antibioticelor care se folosesc de obicei.
Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka
MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.
MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:
Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere
Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)
Mierea MGO™ 250+ Nivel util
Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată
Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.
Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată
Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
Mierea MGO™ 850+ Nivel ultra cu activitate extrem de ridicată
Se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.
Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.
Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 550+*
Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 550+, adică minim 550mg/kg.
Mierea de Manuka MGO™ 550+ are un nivel maxim de activitate. Aceasta se recomandă în cazurile unor infecții bacteriene foarte rezistente. Bacteriile rezistente supravieţuiesc în prezenţa antibioticelor şi continuă să se multiplice cauzând prelungirea afecţiunilor și în unele cazuri chiar decesul.
Infecţiile cauzate de bacteriile rezistente necesită mai multă îngrijire, iar antibioticele alternative mai scumpe pot genera efecte secundare mai grave, de aceea Mierea de Manuka MGO™ 550+ poate fi un ajutor de nădejde chiar și în cazul unor afecțiuni atât de severe.
Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate:
- Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor
- Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită
- Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare
- Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec
- Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață.
Administrare:
- Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.
- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor după vârsta de 1 an.
Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.

MIERE MANUKA MGO 250+
Regular price 129,00 lei Economisesti -129,00 leiCe este mierea de Manuka?
Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda.
Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical.
Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.
Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka
MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.
MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:
Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere
Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)
Mierea MGO™ 250+ Nivel util
Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată
Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente.
Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată
Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.
Mierea MGO™ 850+ Nivel ultra cu activitate extrem de ridicată
Se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.
Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.
Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 250+*
Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg.
Mierea MGO™ 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.
Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate:
- Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor
- Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită
- Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare
- Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec
- Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață.
Administrare:
- Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.
- Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
- Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.
În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor după vârsta de 1 an.
Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.

TONICUL APICULTORULUI 20 fiole
Regular price 119,00 lei Economisesti -119,00 leiCe este tonicul apicultorului?
Tonicul apicultorului este un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe antivirale și antimicrobiene. Fiecare fiolă conține un amestec perfect de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen crud, ceea ce îl face un adevărat cocktail de sănătate. Practic, consumând acest elixir înlocuim o întreagă farmacie!
Beneficiile tonicului apicultorului
Produsele stupului sunt uimitoare, ele fiind în același timp alimente și medicamente, atât pentru albine, cât și pentru oameni. Punerea acestora la un loc, nu face decât să scoată la iveală proprietatile cu totul speciale ale produselor apicole, iar tonicul apicultorului este unul dintre aceste produse de excepție.
Tonicul apicultorului conține un amestec de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen crud aflate în concentrații optime.
Lăptișorul de matcă pur aduce un aport de vitamine semnificativ acestui cocktail de sănătate - tonicul apicultorului. În natură, lăptișorul de matcă pur este o substanță cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale, iar acest lucru îi permite să crească mult mai mare decât o albină lucrătoare și să trăiască de 40-50 de ori mai mult decât o albină obișnuită. În plus, lăptișorul de matcă o protejează de orice posibilă îmbolnăvire pe regină, fapt care ar putea pune în pericol existența întregului stup.
Lăptișorul de matcă are efecte uluitoare și asupra organismului nostru. Datorită componentelor pe care le conține, lăptișorul de matcă este renumit pentru întărirea sistemului imunitar, stimularea activității cerebrale, eliminarea insomniei și a oboselii.
Efectul lăptișorului de matcă se vede și în încetinirea proceselor de îmbătrânire, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. De asemenea, tonicul apicultorului este benefic pentru memorie și pentru capacitatea de învățare și de concentrare intelectuală.
Un alt component al tonicului apicultorului este mierea crudă. Mierea a fost folosită încă din antichitate atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. În zilele noastre, mierea este un aliment popular și beneficiile pentru sănătate ale mierii sunt recunoscute și apreciate.
Mierea crudă este deosebit de hrănitoare și are proprietăți antibacteriene și antivirale. De asemenea, aceasta reprezintă o sursă bună de antioxidanți. În plus, mierea conține fitonutrienți care contribuie la o stare bună de sănătate.
Propolisul purificat este bogat în flavonoide și polifenoli, având puternice proprietăți antioxidante, antifungice și antibacteriene. Este un excelent antiviral, stimulează formarea de anticorpi, întărind astfel sistemul imunitar.
În natură, propolisul joacă un rol important de apărare a albinelor de orice microbi, bacterii și virusuri care ar putea îmbolnăvi stupul.
Polenul crud aduce numeroase beneficii tonicului apicultorului. Polenul crud este bogat în fibre, vitamine (A, C și K) și acționează benefic asupra stomacului, ficatului, bilei și a colonului, ajutând la normalizarea tranzitului intestinal. Mai mult, polenul crud contribuie la îmbunătățirea capacității de concentrare.

Polen Capsule
Regular price 24,50 lei Economisesti -24,50 leiContribuie la
- cresterea rezistentei organismului si reducerea starii de oboseala a acestuia;
- imbunatatirea starii generale si a tonusului organismului;
- stimularea raspunsului imunitar.
Ingrediente
Ingrediente/comprimat: polen (300 mg); polen - extract hidroalcoolic (pe maltodextrina, guma arabica si dioxid de siliciu) cu 10% proteine si aminoacizi si 3% saruri minerale (200 mg); indulcitor: zahar compresibil; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal.
Mod de administrare
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3-4 ori pe zi. Copii intre 5 si 15 ani: cate1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi.
Contraindicatii
Diabet zaharat, intoleranta la polen sau la oricare dintre celelalte componentele produsului.
Precautii
Produsul contine polen.

FAGURE CU MIERE
Regular price 24,50 lei Economisesti -24,50 leiCe este fagurele de miere?
Fagurele cu miere este unul dintre cele mai pure şi mai complexe produse apicole, utilizat atât ca aliment, cât şi ca remediu natural împotriva afecţiunilor respiratorii, anemiilor, asteniei sau problemelor stomacului. Nefiind supus niciunui tip de procesare, fagurele de miere îşi păstrează intacte toate proprietăţile benefice (antifungice, antibacteriene, antioxidante).
Acesta este un amestec de mai multe produse apicole: miere, polen, propolis şi ceară, astfel compoziţia acestuia este una foarte complexă. Mierea din fagure conţine proprietăţi superioare, având un aport mare de vitamine, mai ales vitamina A şi retinol, precum şi alte substanţe active care, prin masticaţie, se transferă în organismul nostru.
Mierea crudă polifloră din interiorul fagurelui este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici, glucoză și fructoză.
Beneficiile fagurelui de miere:
Fagurele cu miere, prin mestecare, curăţă dinţii, dezinfectează cavitatea bucală, vindecă gingiile inflamate şi ajută la eliminarea tartrului. De aceea, mestecarea fagurilor cu miere este foarte utilă în tratarea gingivitei şi parondontozei.
Prin aportul important de nutrienţi pe care îl aduce organismului, fagurele cu miere ajută la fortificarea sistemului imunitar şi previne astfel apariţia răcelilor sau gripei.
Fagurele cu miere este foarte util şi în tratarea afecţiunilor respiratorii (sinuzite, bronşite, rinite, inflamaţia gâtului), ajutând în special la refacerea mucoasei aparatului respirator.
Fagurele cu miere reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoanele aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, acesta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele.
Fagurele cu miere ajută de asemenea la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Ceara fagurelui acţionează ca un pansament gastric şi va reduce senzaţia de arsură.
Fagurele cu miere polifloră este eficient în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni:
- Întăreşte imunitatea
- Ameliorează afecţiunile respiratorii
- Combate afecţiunile stomacului
- Îmbunătăţeşte sănătatea cavităţii bucale
- Energizează şi înlătură oboseala
Mod de administrare:
Se recomandă mestecarea a 4 celule de fagure de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Ceara rezultată se poate înghiţi sau arunca. Pentru rezultate optime, recomandăm administrarea în cure de cel puţin 6 săptămâni.
PĂSTRARE: A se păstra la loc uscat și răcoros.
COMPOZIȚIE: miere polifloră 100% naturală, fagure
De reținut!
În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză.

Pastura
Regular price 34,90 lei Economisesti -34,90 leiPăstura de albine este polenul fermentat în condiții naturale în stup. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură.
Păstura este alimentul de bază al albinelor, fiind denumit și pâinea albinelor, acest produs apicol având extrem de multe beneficii și pentru sănătatea organismului uman. Păstura este extrasă în cantități mici din interiorul celulelor din fagure, fiind mai ușor digerabilă decât polenul.
Beneficiile păsturii ApiLand*:
- Ajută la detoxifierea organismului
- Protejează ficatul și tubul digestiv
- Reduce colesterolul din sânge
- Previne și tratează anemiile
- Întărește sistemul imunitar
Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit.
Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.
De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei.
Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.
Compoziția păsturii: Păstură 100%
Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală.
Modul de păstrare a păsturii: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură.
Administrarea păsturii de albine: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Doza uzuală recomandată:
Copii: minim 1 linguriță pe zi - 3g.
Adulți: minim 1 lingură pe zi - 5-10g
Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut.
Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.

Polen Granule 220g
Regular price 17,50 lei Economisesti -17,50 leiCompozitie
Polen natural.
Administrare
Se recomandă consumarea unei lingurițe înaintea fiecărei mese. Se fac cure de câte 60 de zile, care se repetă de două ori pe an. Nu este recomandat persoanelor alergice la polen!
Indicatii
Polenul are un efect benefic asupra organismului uman. Împreună cu mierea, polenul este considerat un produs alimentar complet care conține 22 de nutrienți: aminoacizi (metionină, valină, cistină, glutamină etc.), vitamina A, B1, B2, B5, C, D, E, lecitină, minerale indispensabile precum fierul, magneziul, enzime, flavonoizi, substanțe antibiotice, grăsimi, carbohidrați (1,5%-30%).
Efecte adjuvante:
• puternic energizant și fortificator al organismului
• înlătură surmenajul fizic și intellectual
• reduce nervozitatea, iritabilitatea, redă calmul
• combate anorexia, mărind pofta de mâncare
• accelerează funcțiile ficatului și ajută implicit la detoxifierea organismului
• dizolvă calculii biliari
• reglează funcțiile gastrointestinale, fiind eficient în constipație
• întărește sistemul imunitar
• depurativ, diuretic
• stimulator al funcției sexuale
• antigutos, antireumatismal.
Recomandat ca adjuvant în:
• anemii, anorexii
• afecțiuni ale ficatului
• afecțiuni ale aparatului intestinal: enterite, enterocolite
• întârzieri de creștere la copii
• infertilitate la bărbați
• menopauză prematură.
- Caracteristici
Tip produs | Granule |
Cantitate | 220 g |
Afectiuni | anorexie , anemie , infertilitate masculina , enterocolita , menopauza - combaterea efectelor negative |

Laptisor de matca liofilizat
Regular price 34,00 lei Economisesti -34,00 leiCand albinele se hotarasc pentru o noua regina, aleg o larva pe care o hranesc cu cantitati mari de laptisor de matca. Diferenta dintre albina muncitoare si matca este data de laptisor de matca. Speranta de viata pentru matca este 5 ani, o varsta colosala in comparatie cu 42 - 45 zile albina muncitoare iar responsabil pentru aceasta diferenta enorma este laptisorul de matca.
Cutia contine 2g laptisor liofilizat necesare pentru o cura de 10 zile cu laptisor impartite in 10 fiole cu laptisor si 10 fiole solvent. Liofilizarea laptisorului se executa dupa metode stiintifice care va asigura un preparat stabilizat, preparat in conditii optime pentru a pastra intacte toate proprietatile laptisorului.
Bun impotriva:
anemiilor, artritei, astmului, infectiilor urinare, afectiunilor inimii, depresiilor, diabet, afectiunilor ale sistemului endocrin, dereglarilor hormonale, hipertensinii, colesterolului, impotentei, infertilitatii, imbatranirii premature, atacurilor de panica, anxietatii, problemei ale pielii, controlului greutatii, oboseala cronica.
Ingrediente:
Laptisor de matca.
Utilizare:
Pentru consum se deschide simultan o fiola de laptisor de matca si o fiola de solvent. Cu ajutorul pipetei se scoate solventul si se introduce in fiola cu laptisor de matca care se agita pana la dizolvarea completa a laptisorului. Continutul se consuma sublingual inainte de micul dejun. Dupa o cura de 2g de laptisor se face o pauza de 7-10 zile. Intr-un tratament anual se vor administra 10-12 grame de laptisor pentru adulti si 5-6 grame pentru copiii sub 10 ani.
