Adreseaza o intrebare specialistului nostru

Oferim consultanta de specialitate gratuita in alegerea produselor potrivite. 

Ma numesc Georgiana Lazar, am 33 de ani si sunt atat asistent medical cat si terapeut in domeniul terapiilor complementare. 

Am o pasiune in domeniul suplimentelor naturiste de peste 10 ani de zile, care a venit odata cu rezultatele obtinute fata de alte tratamente alopate. Acum 20 de ani am intampinat anumite probleme de sanatate si dupa multe investigatii mi s-a recomandat un tratament alopat, dar care nu rezolva problema ci doar estompa efectele secundare. Dupa mai multi ani in care am urmat acest tratament, mi-am dat seama si de efectele secundare si nocive ale tratamentului pe care il urmam si am decis sa incerc si alternativa naturala. La cateva luni de zile de cand am inceput acel tratament naturist am vazut deja efectele a ceea ce medicii spuneau ca este incurabil sau ca va trebui tratament sintetic toata viata. Ce pot sa spun este ca lucrurile s-au rezolvat in mod natural si fara efecte secundare iar din acel moment am inceput sa studiez si sa recomand fitoterapia tuturor cunoscutilor si mai ales familiei. Cazul cel mai interesant a fost in momentul in care propriul si unicul copil la acel moment a avut probleme grave de sanatate si dupa mai multe tentative esuate cu tratamentele alopate administrate am riscat si am mers si cu el pe varianta naturista – in ciuda anumitor pareri-  iar in cateva luni de zile rezultatele au fost uimitoare. Acela a fost momentul in care m-am hotarat sa urmez acest drum si sa ajut cat mai multi oameni sa isi gaseasca drumul spre sanatate intr-un mod cat mai natural cu putinta.

Pe parcursul anilor am absovit si scoala de Asistent Medical Generalist iar in domeniul terapiilor complementare am diploma in mai multe arii, precum: reflexoterapia, hirudoterapia (terapia cu lipitori medicinal), biorezonanta magnetica, masaj Raindrop. Iubesc cu adevarat ceea ce fac si cea mai mare motivatie pentru mine este sa vad rezultatele, sa vad ca oamenii care au urmat terapiile si/sau tratamentele recomandate se intorc si imi multumesc. Acest lucru se intampla la peste 90 % dintre persoanele cu care am lucrat pana acum, adica sute de persoane. Cu ajutorul magazinelor naturiste a caror activitate o coordonez sunt mereu la curent cu noutatile in domeniu si de asemenea pot observa eficienta anumitor produse fata de altele.

Cu ajutorul competentei pe care o am in domeniul testarii si terapiei prin tehnica biofeedback sau biorezonanta magnetica pot oferi cele mai bune recomandari deoarece acest aparat are capacitatea de a-mi oferi informatii clare in legatura cu ceea ce are nevoie organismul. De aceea prima recomandare este o testare cu biorezonanta magnetica si apoi un tratament personalizat penru fiecare persoana in parte – de aceea si rezultatele sunt mult mai bune folosind aceasta metoda – corpului i se ofera exact ceea ce are nevoie, nu ceea ce avem impresia ca are nevoie sau credem noi ca are nevoie.

Pe parcursul anilor de cand lucrez in acest domeniu, am descoperit remedii naturiste foarte eficiente care dau rezultate dupa doar cateva zile. Ce este cu adevarat important este ca marea majoritate a acestor remedii nu au efecte secundare si sunt eliminate de corp in mod natural daca sunt in exces. De asemenea, nu cauzeaza dereglari de metabolism sau sa afecteze alte organe, din contra, funtioneaza in mod sinergic inclusiv cu medicamentele alopate iar efectele sunt sporite.

Din punctul meu de vedere tratamentele naturiste reprezinta medicina viitorului, deja sunt companii alopate care integreaza in produsele lor ingrediente naturiste. Bineinteles, in anumite cazuri cronice va fi nevoie si de sustinerea cu tratamente alopate.

Pentru o stare de bine sa mergem pe calea ce ne-a fost data de la Mama-natura si nu vom regreta!

Consultanta de specialitate gratuita!

Consultanta reprezinta un set de recomandari si informatii, intr-o discutie libera, care acopera tema de interes pentru client, cu rol primordial de recomandare a produselor potrivite. Solutia este consultanta online de care poti beneficia pe acest website, folosind butonul LiveChat din partea dreapta-jos a paginii, telefonic programandu-te folosind formularul de contact de mai jos sau accesand pagina de 'contact'.

10+ani de experienta

Acces ușor și rapid la sfaturi

Programeaza-te

Ai controlul informatiilor tale

Confidentialitate

programeaza-te

terapii alternative

Biorezonanta magnetica

Afla mai multe

PROGRAMEAZA-TE