POVESTEA NOASTRA


Povestea naturii e veche de când lumea. În natură și-au găsit inspirația vindecătorii și doctorii de suflete. Însă progresul și viteza modernismului ne-a îndepărtat ușor de aceste căi. Am uitat că Hipocrate, tatăl medicinei moderne spunea „Fie ca hrana să-ţi fie medicament”.

Povestea noastră începe acum 10 ani când am început studierea și redescoperirea acestor informatii. Apoi a urmat un proces de testare și verificare a retetelor și soluțiilor propuse. Incontestabila putere a naturii ne-a convins că aceasta este prima cale, mai mult decât "alternativa" prezentată în mass media. Am început prin a folosi o variantă naturală la o problemă veche de peste 10 ani și am constatat cu bucurie că s-a rezolvat problema în doar câteva luni de zile, fără efecte secundare. De atunci am început să folosesc cu încredere suplimentele și terapiile naturale la toți membrii familiei și inclusiv cunoscuți. Am constatat într- un timp foarte scurt că imunitatea a crescut astfel încât de la un sezon rece precedent în care timp de 3 luni de zile toți membrii familiei au avut viroze s-a ajuns la o singură viroză care a și trecut în câteva zile.Motivația noastră stă în faptul că dorim ca și alți oameni să trăiască în bunăstare și sănătate. Începem prin a împărtăși experiența noastră și a vă pune la dispoziție produsele în care avem încredere. Am cercetat producătorii cu care colaborăm, le-am pus întrebări pentru a îndepărta îndoielile și a fi fermi când vă recomandăm ceva pentru sănătatea dumneavoastră.

Sănătatea, că-i mai bună decât toate! Prima noastră alegere în orice afecțiune este calea natural.

Urarea noastră este autentică și vine din dorința de armonie a minții, trupului și sufletului - natura este calea către echilibru.

ViA Natura