TERAPII ALTERNATIVE

Biorezonanta Magnetica

Investigaţie a întregului organism fără radiaţii şi fără efecte secundare, biorezonanţa magnetică depistează afecţiunile chiar şi în fază incipientă, în doar o oră şi este folosită şi ca metodă de tratament.

Un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela că poate fi folosită de oricine: adulţi, femei însărcinate, copii, chiar şi de bebeluşi şi de vârstnici. Singura contraindicaţie o prezintă cei care au stimulator cardiac.

Această testare cuprinde 55 de măsurători electrice diferite, iar aparatul înregistrează valorile a peste 8.000 de substanţe din organism, precum şi dezechilibrul acestora. Biorezonanţa magnetică acţionează la nivelul ADN-ului, în interiorul celulei. Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, ţesuturilor şi organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, fie ele acute sau cronice.

Testarea se face într-o singură şedinţă Pentru o evaluare generală a organismului, ai nevoie doar de o singură şedinţă, care durează o oră. Un mare avantaj este acela că rezultatele se primesc pe loc. Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni. Şedinţa terapeutică durează tot o oră. În funcţie de gravitatea bolii, specialistul poate recomanda până la trei şedinţe săptămânale.

Numărul de şedinţe variază însă de la o persoană la alta. Terapia propriu-zisă este însoţită de indicaţii ale specialistului cu privire la stilul de viaţă, la dieta individualizată şi chiar la folosirea remediilor naturale. Reevaluarea, după trei luni. După efectuarea numărului de ore indicate, terapia continuă cu şedinţe de întreţinere, în jur de două-trei pe lună.

După trei luni de terapie şi de tratament naturist, se revine la control şi se face o reevaluare generală a organismului. Reduce efectele adverse ale medicamentelor Terapia cu biorezonanţă magnetică şi tratamentul naturist se pot face în paralel cu tratamentul indicat de medicul alopat. Avantajul este că astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteză. Pentru mai multe detalii despre acest tratament va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@vianatura.ro, la numarul de telefon 0728228000 sau accesand pagina de contact.